Veiligheid op nummer 1
De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, staat op nummer 1. We attenderen en instrueren de medewerkers extra op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans.
Slachterij en Winkel blijft open
Onze slachterij en winkel blijft open en wij blijven net zoveel kippen slachten als normaal. Hierdoor zijn er voldoende kipproducten voor iedereen.
Pinnen in de winkel
Jan van Ee verzoekt klanten om bij het afhalen in de winkel van de kipproducten zoveel mogelijk met PIN te betalen, om het contact tussen medewerker en klant zoveel mogelijk te beperken. Mocht pinnen niet mogelijk zijn, dan wordt u verzocht om het contante geld op de balie te leggen waarna de winkelmedewerker het geld vervolgens van de balie kan pakken.
1,5 meter afstand
Om besmetting te voorkomen willen we u verzoeken om 1,5 meter afstand van elkaar te nemen en om met maximaal 3 personen in de winkel te zijn.