Spring naar inhoud

Kwaliteit

Jan van Ee | kwaliteit

 

In de loop van de jaren heeft Pluimveeverwerking Jan van Ee veel verbouwd en geïnvesteerd in de nieuwste machines, waardoor zij kan voldoen aan alle (kwaliteits)eisen die gesteld worden aan een moderne pluimveeverwerker.

We hebben afspraken met eigen vleeskuikenhouders, zodat juiste aanvoer en kwaliteit is verzekerd. Op de dag voor aanvoer worden alle relevante gegevens van de betreffende partij aangeleverd. Wanneer aan de hand van deze gegevens de partij wordt goedgekeurd, dan kan aflevering plaatsvinden. Een extern bedrijf zorgt voor de bandkeuring, waarbij vleeskuikens die niet geschikt zijn voor menselijke consumptie van de band worden verwijderd en worden afgevoerd. Uiteraard worden er tijdens het verwerkingsproces verschillende controles uitgevoerd en monsters genomen, zoals op salmonella en kiemgetallen. Voordat de producten ons bedrijf verlaten, vindt nog een uitgangscontrole plaats.

Jan van Ee B.V. heeft een IKB-erkenning en is HACCP-waardig.

Naast dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij, waar mogelijk, ook milieubewust. Wij zijn in het bezit van een moderne waterzuiveringsinstallatie die al het proceswater zo goed zuivert dat het zo goed als drinkwater wordt afgevoerd. Hierdoor wordt het milieu minimaal belast.

Certificaten