Allround Poelier winkel medewerker (m/v)

minimaal 24 uur per week

Jan van Ee Poelier is dé winkel van Jan van Ee Pluimveeverwerking in Stroe. Wij verkopen een breed assortiment aan kipproducten aan consumenten. Door groei  van de winkel gaan we eind dit jaar een mooie, nieuwe winkel openen in
het pand naast onze slachterij.

Wij zijn op zoek naar een collega die van aanpakken weet. Iemand die het leuk vindt om samen met zijn / haar collega’s alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Je draagt zorg dat de producten klaar liggen voor verkoop en je handelt de telefonische en webshop bestellingen af. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar in een dagdienst en werkt één keer in de 4 weken op zaterdagochtend.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team en mee te bouwen aan onze nieuwe winkel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je bent klantgericht en klantvriendelijk
  • Je werkt netjes (hygiënisch en geordend) en houdt van aanpakken
  • Je bent een echter teamplayer
  • Heb je al ervaring in een soortgelijke branche, fijn!

Aanbod

Je komt terecht in een mooie nieuwe winkel in een bestaand team. Je treedt direct in dienst bij Pluimveeverwerking Jan van Ee middels een tijdelijk contract voor 24 uur per week. Als het van beide kanten goed bevalt heb je zicht op een vast dienstverband. Het salaris is mede afhankelijk van je opgedane werkervaring. Goed om te weten is dat je op fulltime basis 40 vakantiedagen per jaar hebt (dit is inclusief ATV dagen) en er is een ANW verzekering.

Reageren

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden over de functie en beschik jij over het gevraagde profiel? Solliciteer dan direct per mail of bel met Francis Deelstra (HR) (f.deelstra@janvanee.nl of 0342-441305).